Lauzerte ligt in het zuid-westen van Frankrijk, regio Midi-Pyrénées in departement nummer 82: Tarn et Garonne. Het gebied wordt ook wel Quercy Blanc vanwege de witte kalkzandsteen die er gevonden wordt. Lauzerte ligt tussen Cahors (A20) en Agen. Vanaf Nederland is het ongeveer 1050 km.


Neem bij Parijs richting Bordeaux en volg dan richting Orleans en Vierzon. Neem de afslag naar de A20 richting Toulouse. Op de A20 neemt u de afrit nummer 58 (Cahors sud). Vervolgens rijdt u via de N20 richting Cahors. Net voor Cahors neemt u de D653 richting Montcuq. Volg de D653 tot net voor Lauzerte (Lauzerte kunt u linksboven voor u zien liggen). Op deze kruising met de D2 gaat u richting Montaigu de Quercy. Na ongeveer 7 km kunt u links af richting Toufailles op de D60. Na 2 km komt u op kruising Pont Fourcat. Links boven ligt Bounetis Bas (volg de borden)

Vind u de afstand in een keer te ver, informeer dan eens bij Edwin en Willemien op Epilly.com voor een overnachting. Het is ongeveer op de helft en slechts een paar minuten van de tolweg.


 

Voor GPS gebruikers:
plaatsnaam: Lauzerte
straat: Pont Fourcat
huisnummer: geen


 

 

Bekijk de route naar Bounetis Bas met Google Maps:

   

Ga naar de startpagina van Google Maps

Voer uw woonplaats in a.u.b.

 

 

 

 

 

 

 

 

TGV:
Lauzerte is ook bereikbaar met de TGV via Agen op 40 km van Lauzerte. (afhalen mogelijk)

 

Vliegen:

Transavia en Ryanair vliegen respectievelijk via Rotterdam of Charleroi naar Bergerac. Van Bergerac naar Lauzerte is een uur rijden.

 

Google Earth:

GEarth

Coördinaten: 44 16.960 N, 1 5.524 E
Klik hier voor een directe link.
Google Earth downloaden


 

 

 

Links
 

 


Meer info: info@bounetisbas.com of telefoon: 0033563395661